Selecteer een pagina

Professionele reiniging en vastgoed service.

Al ruim 25 jaar zijn wij een toonaangevend bedrijf op het gebied van reiniging en vastgoedonderhoud.

Neem contact op

Specialistische reiniging

Uw gebouw is uw visitekaartje! Door de tijd worden gevels aangetast door vervuiling. Deze vervuiling door omgevingsfactoren en weersinvloeden doen afbreuk aan de kwaliteit van het betreffende oppervlak. Dit geldt zowel voor gevelbeplating als stenen gevels. Wacht niet langer en ga dit afbreukproces tegen!

Met de meest geavanceerde machines zijn wij in staat uw gevel snel en adequaat te reinigen. Of het nu gaat om 100 of 50.000 m2, de specialisten van JRO groep zorgen ervoor dat uw vastgoed er weer tiptop bij staat. Daarnaast zijn wij 00k Uw partner als het gaat om industriéle reiniging. Hierbij kunt u denken fabrieken, productielijnen, WKK ruimtes ect. Onze enthousiaste medewerkers gaan vol overgave voor u aan de slag om binnen no-time alles te reinigen zodat uw productie proces snel herstart kan worden, uiteraard met inachtneming van alle geldende veiligheidsregels. Daarnaast beschikken wij over een 24/7 calamiteiten service waarbij met de modernste equipment de eventuele schade tot het minimum beperkt kan worden.

Vastgoedonderhoud

Het schilderen van uw woning of bedrijfspand vertrouwt u alleen vakmensen toe. En terecht. Schilderen is meer dan een likje verf in een fraaie kleur. De kwaliteit van het schilderwerk is bepalend voor de levensduur.

JRO Groep is een gedreven professioneel schildersbedrijf met een sterke focus op service en kwalitatief onderhoud. JRO Groep beschikt over vakkennis en ervaring die vereist is voor het inspecteren, beoordelen en behandelen van uw schilderwerk. Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, technieken, ervaring en liefde voor het vak. JRO Groep beschikt over deze vakkennis. Dus of het nu gaat om buiten Of binnen schilderwerk, wij staan voor u klaar.

JRO Groep heeft zich tevens gespecialiseerd in dakrenovatie. Is uw dakbedekking aan vervanging toe dan is de kans groot dat wij met onze silicone coating de levensduur van uw dakbedekking met jaren kunnen verlengen wat u weer een besparing oplevert. De veel gebruikte silicone coating is wit, dit scheelt in de zomer maanden aanzienlijk in uw binnen temperatuur. Voor meer informatie kunt altijd contact met ons opnemen.

010 - 26 13 215

Neem vandaag nog contact met ons op voor verdere informatie of offerte aanvraag!

Contact

JRO Groep B.V.

Zomerdijk 60
3143 CT Maassluis

T: 010-261 32 15
M: info@jrogroep.nl

Over ons

Ruim 25 jaar zijn we actief in specialistische reiniging en vastgoedonderhoud. Wij zijn gestart als een traditioneel schoonmaakbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een multi functionele dienstverlener.  Onze visie is om met enthousiaste en vakbekwame medewerkers uw vastgoed te reinigen en onderhouden zodat u er weer trots op kunt zijn. Er wordt door ons voortdurend gestreefd naar een langdurige en prettige samenwerking.

Wij zijn voornamelijk actief voor de professionele opdrachtgevers zoals:

-Bedrijven en instellingen
- VvE beheerders
- Vastgoedbeheerders en vastgoedbeleggers 
- Woningbouwcorporaties

Wij ontzorgen u volledig door te doen waar wij het beste in zijn, zodat u zich optimaal kunt richten op uw werkzaamheden.