Professionele reiniging en vastgoed service.

Al ruim 25 jaar zijn wij een toonaangevend bedrijf op het gebied van reiniging en vastgoedonderhoud.

Neem contact op

Glasbewassing

Veilig werken op iedere hoogte is tegenwoordig een absolute voorwaarden.

Niet alleen de Arbo-wetgeving maar ook de klant vraagt om een professionele en veilige aanpak. JRO Groep kan met haar ervaren en goed opgeleide medewerkers zorgdragen voor zowel een kwalitatief hoogwaardige als veilige oplossing voor ieder object. Of het nu gaat om objecten van 1 meter of om 100 meter hoogte. Wij hebben altijd een pasklare oplossing.

Want eigenlijk kan niemand, in een steeds vuiler wordende atmosfeer om glasbewassing heen. De uitstraling van uw bedrijfspand of woning komt in het geding, en daarmee ook uw gehele imago.

Daarnaast creëert het een prettige werk- en leefomgeving.

Gevelreiniging

Uw gebouw is uw visitekaartje! Door de tijd worden gevels aangetast door vervuiling. Deze vervuiling door omgevingsfactoren en weersinvloeden doen afbreuk aan de kwaliteit van het betreffende oppervlak. Dit geldt zowel voor gevelbeplating als stenen gevels. Wacht niet langer en ga dit afbreukproces tegen!

Met de meest geavanceerde machines zijn wij in staat uw gevel snel en adequaat te reinigen. Of het nu gaat om 100 of 50.000 m2, de specialisten van JRO groep zorgen ervoor dat uw vastgoed er weer tiptop bij staat. Daarnaast kunnen wij u een meerjarenplan op maat aanbieden waardoor uw gevel in top conditie blijft en zodoende zijn waarde behoud.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen maar nog nergens aan vast willen zitten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren u graag.

Zonnepanelen reinigen voor meer rendement

Heeft u zonnepanelen op uw dak liggen? Dat is een slimme en waardevolle investering geweest! Daar wilt u ongetwijfeld het meeste uit halen. Wist u dat vuil niet alleen de uitstraling, maar ook het rendement nadelig kan beïnvloeden? Reiniging en onderhoud van zonnepanelen is dus zeker geen overbodige luxe. Laat uw zonnepanelen reinigen door JRO Groep. Met onze geavanceerde machines profiteert in een mum van tijd weer van blinkend schone panelen.

Waarom uw zonnepanelen reinigen?

Omdat de zonnepanelen zich op het dak van uw pand bevinden, krijgen deze al snel te maken met vervuiling  van zand, fijnstof en vogelpoep.  Zonnepanelen maken gebruik van zonlicht, en vuil blokkeert dit in ieder geval deels. En dat is vervelend, aangezien u zo niet het maximale rendement kunt behalen. Hoewel we hier in Nederland veel met neerslag te maken hebben, is regen alleen helaas niet genoeg om de zonnepanelen goed schoon te houden. Met enige regelmaat uw zonnepanelen te laten reinigen is noodzakelijk. Zo haalt u het meeste uit uw investering!

Schilderwerken

Het schilderen van uw woning of bedrijfspand vertrouwt u alleen vakmensen toe. En terecht. Schilderen is meer dan een likje verf in een fraaie kleur. De kwaliteit van het schilderwerk is bepalend voor de levensduur.

JRO Groep is een gedreven professioneel schildersbedrijf met een sterke focus op service en kwalitatief onderhoud. JRO Groep beschikt over vakkennis en ervaring die vereist is voor het inspecteren, beoordelen en behandelen van uw schilderwerk. Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, technieken, ervaring en liefde voor het vak. JRO Groep beschikt over deze vakkennis. Dus of het nu gaat om buiten of binnen schilderwerk, wij staan voor u klaar.

Schoonmaakdiensten

Bij JRO Groep bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf . Wij zorgen ervoor dat wij uitblinken in ons vak. Daarom investeren we in heldere communicatie en natuurlijk in de modernste technologie. Hiermee heeft u direct inzicht in afspraken, controles, tijdsplanningen en kwaliteit. Om u als schoonmaakbedrijf optimaal van dienst te kunnen zijn, werken we snel en efficiënt.

Het werk van een schoonmaakbedrijf vraagt om bijzonderheden en vakmanschap. JRO Groep heeft een visie op schoonmaak voor diverse situaties. Zo kunnen we altijd inspelen op de wens van de klant. Daarbij vinden we communicatie erg belangrijk. Wij zorgen voor korte communicatielijnen en u heeft altijd een vast contactpersoon. Zo kunnen wij altijd flexibel aan uw wensen voldoen.

010 - 26 13 215

Neem vandaag nog contact met ons op voor verdere informatie of offerte aanvraag!

Contact

JRO Groep B.V.

Zomerdijk 60
3143 CT Maassluis

T: 010-261 32 15
M: info@jrogroep.nl

Over ons

Ruim 25 jaar zijn we actief in specialistische reiniging en vastgoedonderhoud. Wij zijn gestart als een traditioneel schoonmaakbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een multi functionele dienstverlener.  Onze visie is om met enthousiaste en vakbekwame medewerkers uw vastgoed te reinigen en onderhouden zodat u er weer trots op kunt zijn. Er wordt door ons voortdurend gestreefd naar een langdurige en prettige samenwerking.

Wij zijn voornamelijk actief voor de professionele opdrachtgevers zoals:

-Bedrijven en instellingen
- VvE beheerders
- Vastgoedbeheerders en vastgoedbeleggers 
- Woningbouwcorporaties

Wij ontzorgen u volledig door te doen waar wij het beste in zijn, zodat u zich optimaal kunt richten op uw werkzaamheden.

Volg ons op Facebook